Ribeye z kolorowymi warzywami, owocami i kwiatami jadalnymi. Wyzwanie kulinarne Carex

Lubię wyzwania, serio.
Trochę zdziwiło mnie, że marka, której używam w łazience, ma ochotę wejść do mojej kuchni.
Poczytajcie więcej o Carex Kitchen
_DSC9272
Weszła i zostanie na dobre, ale wcześniej pokażę Wam efekt ich podrzegania mnie do odpalenia ognia pod garnkami.
Umówmy się, wołowina i ja to połączenie idealne.
Chciałem więc lekko uatrakcyjnić talerz, na którym i tak ribeye był gwiazdą.

Wycieczka po mięso i warzywa, aparat na statyw i działam.
_DSC9288

Widzicie tu sezonowany na sucho antrykot, czosnek, rozmaryn, kolorowe marchewki, romanesco, jeżyny i kurki.
Przed gotowaniem oczywiście „dzieci, umyjcie rączki!”, to samo po gotowaniu. Usuwacie zarówno bakterie, jak i zapach – np. czosnku.

Ale co ja Wam będę pisał?
OBEJRZYJCIE FILM!

Posted by Jaja w kuchni on 10 września 2015

Wiem, że ślinka cieknie Wam dość mocno :)
Ale dla Was też coś mam!
Wchodźcie na mojego Facebooka i poście konkursowym podakcie najbardziej kwiecisty sposób nazwania tego dania w karcie restauracji. Noże Fiskars i zapas od Carex czekają!

_DSC9314

post powstał we współpracy z marką Carex

REGULAMIN KONKURSU Jaja w Kuchni

Skomentuj na Facebooku